Nieuws

Just in Time
Nieuws
Just in Time

NC37 "Just in Time" aanbiedingen geldig tot 31 mei 2024

Tot € 79.000 korting
Sun Odyssey 349 "Just in Time" aanbiedingen geldig tot 31 mei 2024

Tot € 23.000 korting
Verhaal van de eigenaars van de Astréa 42 – Orinoco Too
De weg tussen Afrika en Alaska was lang; Van rugzaktochten in Burundi tot expedities op volle zee, maar dat is het pad dat Luc en Viviane Bulterys hebben afgelegd, een stel verharde reizigers die hun bestaan vonden dankzij de catamaran Astrea 42, ontworpen door Fountaine Pajot. Sam Fortescue kwam ze via Starlink tegen in de Zee van Cortez.

Ontdek de ongelooflijke reis van Viviane en Luc, een Belgisch koppel dat zeilt aan boord van een Astrea 42 ontworpen door Fountaine Pajot. Hun reis bracht hen naar exotische landen en adembenemende panorama's. Duik in het hart van hun boeiende verhaal over de hele wereld. Van La Rochelle tot Alaska, via Panama en Hawaii, hun route kreeg de vorm van een levend schilderij, vol avonturen en onvergetelijke ontmoetingen.
Yamaha 350pk V6 NEW

ULTIMATE V6 POWER

Upgrades van het motorblok en het staartstuk bieden een sterke kern voor het leveren van vermogen en het afleggen van afstanden, terwijl comfort- en gemaksopties zorgen voor een zelfverzekerde rit.
Voeg daar het kenmerkende, nieuwe uiterlijk in parelwit of traditioneel grijs aan toe en het is duidelijk dat de nieuwe Yamaha F350B de perfecte optie is voor een groot vermogen en een licht gewicht voor een grote verscheidenheid aan boottoepassingen.

>>>>> Ideaal voor onze Cap Camarat 10.5 CC en WA serie 2 <<<<<<


Yamaha 350pk V6 op YouTube